olympicidea

Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6

λεφτά μέσω internet

Μπορούμε να βγάλουμε χρήματα μέσω Internet;

Τελικά μπορούμε να βγάλουμε χρήματα μέσω internet; Με ποιους τρόπους; Τι απάτες υπάρχουν και τι θα πρέπει να προσέχουμε; Δείτε όλα τα σχετικά!

Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να βγάλουμε χρήματα μέσω Internet
Το πρόβλημα είναι όμως ότι παιζονται πολλά, και φυσικά θέλει αρκετή δουλειά. Σκεφτείτε κάτι σαν επένδυση: επενδύετε χρόνο και στο μέλλον πληρώνεστε. 

Ας τα χωρίσουμε σε περιπτώσεις, για να τα δούμε πιο ξεκάθαρα. 

Σημείωση: σας παραθέτω τρόπους τους οποίους έχω δοκιμάσει και έχω ψάξει πολύ. Σας παρουσιάζω τα γεγονότα από προσωπική μου εμπειρία. Φυσικά, σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να βγάλετε λεφτά οι οποίοι μου διαφεύγουν ή δεν γνωρίζω. 

1η περίπτωση: Διαδικτυακός τζόγος κάθε είδους

Αν και δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο κομμάτι, ο κανόνας είναι ένας: μακριά! Ακόμα και να κερδίσουμε, δεν μπορούμε να έχουμε ένα στανταρ εισόδημα. Επίσης, σε βάθος χρόνου σίγουρα θα βγούμε χαμένοι, αλλά παράλληλα θα μας δημιουργηθεί ενθουσιασμός και θα μπούμε σε έναν κύκλο χασούρας και απραξίας στη ζωή μας. 
Αξίζει: ΟΧΙ 
Απάτη: ΝΑΙ 

2η περίπτωση: HYIPs, Autosurfs

Είναι ίσως απτις πιο απατεωνίστικες μεθόδους για να βγάλετε χρήματα. Ουσιαστικά δίνετε τα λεφτά σας σε απατεώνες που υποτίθεται πως επενδύονται και σας επιστρέφουν μετά από κάποιες μέρες σε δόσεις το ποσό σας συν κάποιο κέρδος. Αλλά το 99% κάνουν αρπαχτές και φεύγουν με τα λεφτά σας. Οπότε το παιχνίδι παίζεται στο timing: να καταφέρετε να "επενδύσετε" και να πάρετε τα λεφτά σας πριν την σκαπουλάρουν. 
Αξίζει: ΟΧΙ 
Απάτη: ΝΑΙ 

3η περίπτωση: PTR, PTC sites

Σας πληρώνουν για να διαβάζετε emails. Ουσιαστικά, εταιρίες πληρώνουν σε αυτούς ένα ποσό για να διαφημιστούν, και αυτοί με τη σειρά τους έχουν εσάς για να βλέπετε τα emails. Δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί πρέπει να σπαταλήσετε πολύ χρόνο για λίγα σεντς. Αφήστε που πολλοί μπορεί να μην σας πληρώσουν, ή στην αρχή να σας πληρώσουν και μετά να σταματήσουν, ενώ θα έχετε μαζέψει ένα μεγάλο ποσό. 
Αξίζει: ΟΧΙ 
Απάτη: ΝΑΙ 

4η περίπτωση: Συμπλήρωση Online Surveys (ερευνών-ερωτηματολογίων)

Υπάρχουν εταιρείες που σας προσλαμβάνουν και καλά να συμπληρώνετε μικρές έρευνες σαν ερωτηματολόγια και σας πληρώνουν με κάθε survey που ολοκληρώνετε. Πολύ απατεωνιά και εκεί: είτε δεν υπάρχουν ερωτηματολόγια, είτε δεν σας δίνουν λεφτά αλλά πόντους για να τους εξαργυρώσετε σε έκπτωση για αγορά ενός προϊόντος, είτε σας αναγκάζουν να πληρώσετε και από πάνω για να δείξετε πως είστε σοβαρά διατεθιμένος να ασχοληθείτε, είτε, είτε, η ουσία; Μηδέν! 
Αξίζει: ΟΧΙ 
Απάτη: ΝΑΙ 

5η περίπτωση: Forex Trading

Υπάρχουν εταιρίες που παίζουν με τις ισοτιμίες παντώς τύπου: μέχρι και χρυσού. Το θέμα όμως εδώ είναι ότι θα πρέπει να ρισκάρετε μεγάλα κεφάλαια, αν θέλετε να βγάλετε λίγα χρήματα και για να μην έχετε και χασούρα θα πρέπει να ασχολήστε πάρα πολύ. Παράλληλα δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα κερδίζετε, μιας και πολύ εύκολα μπορείτε να χάσετε. Δεν αξίζει τον κόπο. 
Αξίζει: ΟΧΙ 
Απάτη: ΟΧΙ 

6η περίπτωση: Αγορά προϊόντων (πχ e-books) που σας υπόσχονται ότι θα βγάλετε πολλά λεφτα

Υπάρχουν εκεί έξω προϊόντα όπως πχ e-books, videos, που κάποια τα αγοράζετε φθηνά και κάποια άλλα τα χρυσοπληρώνετε. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα τίποτα, μιας και για να καταφέρετε να βγάλετε χρήματα θα πρέπει να κάνετε αρκετό κόπο, το μόνο που αξίζει σε αυτά, είναι να σας δώσουν κάποιες πληροφορίες που δεν φανταζόσασταν και μετά να κάνετε κάτι μόνοι σας, βάσει των πληροφοριών αυτών. Παρεπιπτόντως, αυτοί που σας υπόσχονται ότι θα βγάλετε πολύ χρήμα, αυτοί οι ίδιοι, βγάζουν λεφτά ΜΟΝΟ από σας που αγοράζετε τα βιβλία τους! 
Αξίζει: ΟΧΙ 
Απάτη: ΟΥΤΕ ΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΧΙ 

7η περίπτωση: Clickbank και προώθηση προϊόντων

Η εταιρεία αυτή έχει χιλιάδες προϊόντα που κατασκεύασαν άλλοι. Εσείς λοιπόν, προωθείτε αυτά τα προϊόντα και βγάζετε ένα ποσοστό. Αν και όντως θα πληρωθείτε αν τα καταφέρετε, υπάρχει το εξής θέμα: για να καταφέρετε να βγάλετε χρήματα, θα πρέπει να καταφέρετε να μεταπουλάτε προϊόντα της. Για να καταφέρετε να μεταπουλήσετε 1-2 προϊόντα, θα πρέπει πχ να έχετε μια ιστοσελίδα με χιλιάδες επισκέπτες. Οπότε, αν και έχουμε το προϊόν, μας λειπει το μέσον. Αν είχαμε το μέσον (την ιστοσελίδα με 1000άδες επισκέπτες), θα μπορούσαμε με πολύ καλύτερες μεθόδους να βγάλουμε χρήματα. 
Αξίζει: ΟΧΙ 
Απάτη: ΟΧΙ 

8η περίπτωση: Να γίνετε Freelancers

Εδώ, μπορείτε να γραφτείτε σε μία εταιρεία freelancing, αν είστε ικανοί να παρέχετε κάποιες υπηρεσίες (κατασκευή γραφικών, προγραμματιστικά, κλπ). Το πρόβλημα είναι λίγο στην αρχή, μέχρι να αποκτήσετε θετικές αξιολογήσεις. Μέχρι τότε θα βγάζετε λίγα και αραιά και που θα αναλαμβάνετε δουλειές. Μετά όμως καλυτερεύουν τα πράγματα. Ακόμα και σε διάφορα forums, πολλοί ζητάνε ακόμα και να τους γράψετε κάποια κείμενα για τις ιστοσελίδες τους και σας πληρώνουν. 
Αξίζει: ΝΑΙ 
Απάτη: ΟΧΙ 

9η περίπτωση: Συνεισφέρετε χρόνο για να βοηθήσετε την ανάπτυξη κάποιας ιδέας

Είναι πολλοί οι οποίοι χρειάζονται άτομα που έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο να αφιερώσουν, στο να τους βοηθήσουν να κάνουν κάποια δουλειά. Θα βρείτε σε φορουμς πολλά τέτοια. Η πληρωμή μπορεί να είναι χαμηλή πολλές φορές, αλλά μπορείτε να αποκομίσετε κι άλλα καλά: γνωριμία, να σας βοηθήσει κι αυτός κάπου (πχ να σας διαφημίσει το site σας), κλπ 
Αξίζει: ΝΑΙ 
Απάτη: ΟΧΙ 

10η περίπτωση: Κατασκευή Blog - Website

Φτιάξτε το δικό σας site ή αν δεν έχετε τις γνώσεις, κάντε ένα blog. Βάλτε μέσα ενδιαφέροντα πράγματα με τα οποία ασχολείστε και μπορείτε να προσφέρετε γνώση και να το ενημερώνετε συχνά. Απαιτεί αρκετή δουλειά και υπομονή. Σε βάθος χρόνου αν είναι όλα εντάξει και ασχολήστε, θα αρχίσει να φέρνει καρπούς. Θα βάλετε διαφημίσεις και αν έχετε αρκετό κόσμο, κάποιοι θα πατάνε στις διαφημίσεις αυτές και θα πληρώνεστε από τις διαφημιστικές εταιρείες. 
Αξίζει: ΝΑΙ 
Απάτη: ΟΧΙ 

11η περίπτωση: Βγάλτε 3000 ευρώ από το σπίτι σας και τον υπολογιστή σας

Σας υπόσχονται να βγάλετε τόσα χρήματα "αράζοντας". Το θέμα όμως είναι ότι θα μπείτε σε τέτοιο λούκι για βλακείες στην ουσία, και δεν πρόκειται να βγάζετε λεφτά ούτε καν για χαρτζιλίκι. Πολλές φορές είναι πολύ δύσκολο να μάθετε περί τίνος πρόκειται από την αρχή, γιατί αν ξέρατε δεν θα σας ενδιέφερε. Οπότε τι κάνουν: σας πιπιλάν το μυαλό με μερικές φωτογραφίες από βίλλες, ακριβά αμάξια, κλπ και με μια καλή προπαγάνδα, ώστε να σας "μαλακώσουν" υποσυνείδητα(αμερικανόφερτο) και να δεχτείτε πιο εύκολα να απασχοληθείτε με αυτές τις βλακείες. 
Αξίζει: ΟΧΙ 
Απάτη: ΝΑΙ 


Προσοχή: Να ξέρετε πως κανένας δεν χαρίζει λεφτά. 
Κι αν χαρίζει, με κάποιον τρόπο θα βγάλει κέρδος εις βάρος σας. 
Μην είστε θύματα, ότι και να δείτε, ψάξτε στο google να δείτε γνώμες άλλων. 

Αλλά το βασικότερο και πιο σίγουρο: ΔΟΥΛΕΨΤΕ!!! Μην περιμένετε το μάνα εξ' ουρανού! 
Ψάξτε, δοκιμάστε, βρείτε την ιδέα, ΥΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ, βοηθήστε άλλους, βοηθηθείτε, να είστε ειλικρινείς και όχι απατεώνες, ΔΟΥΛΕΨΤΕ, ΔΟΥΛΕΨΤΕ, ΔΟΥΛΕΨΤΕ! 
και μπορεί να κάνετε την καλή :) 

Αν πιστεύετε ότι δεν "το έχετε" το internet, τουλάχιστον, δεν χρειάζεται να βγάλετε χρήματα μέσω internet, μπορείτε να βρείτε χίλιους δυο τρόπους να βγάλετε στην πραγματική ζωή! 

Όλα είναι στο μυαλό:
το θέμα είναι, πόσο το λειτουργούμε,
είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε;

Το internet είναι απλά ένα μέσο, όπως και η πραγματική ζωή.

Αν είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε, το μέσο είναι δευτερεύον...

Είμαστε όμως; Ή νομίζουμε ότι είμαστε... 


Καλή επιτυχία! Το πιο πάνω άρθρο το βρήκαμε στο coolweb.gr και μια και η δική μας εμπειρία είναι ανάλογη των όσων αναφέρονται και είχαμε κατά νου να γράψουμε ένα σχετικό θέμα , προτιμήσαμε να σάς το παρουσιάσουμε και εδώ σαν έναν πολύ χρήσιμο οδηγό για όλους, μια και πιστεύουμε ότι είναι  πραγματικά πολύ αξιόλογη  δουλειά .

 Από την πλευρά μας προσεχώς θα σας προτείνουμε και κάποιες δικές μας ιδέες για το πως μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω διαδικτύου . Το βασικό όμως είναι να μην χάνετε χρόνο και απογοητεύεστε από αποτελέσματα που εκ των προτέρων ήταν δεδομένα και απλά δεν φροντίσατε να ενημερωθείτε σχετικά...

Μια καλή περίπτωση για αρχή,μια και εκτός από το να κερδίζεις χρήματα με ότι και να ασχολείσθε,  κατά την άποψή μας, είναι και η stiforp  που σου δίνει χρήσιμα εργαλεία που σε βοηθάνε σε κάθε βήμα και με ότι άλλη εργασία  έχετε ή δεν έχετε...

 Περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ 

Καλό κουράγιο και μην ξεχνάτε το σύνθημά μας "όλοι οι καλοί χωράνε"

 Δείτε μια ακόμη καινούργια πρόταση για να βγάζουμε χρήματα με κάθε τρόπο και μάλιστα μια Ελληνική ιδέα,κάνοντας ΚΛΙΚ στην εικόνα που ακολουθεί... banner ads .

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
This is the last post.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν σελίδα στο facebook blog η site.Σου δίνει λεφτά για κάθε έναν που διαβάζει την ανάρτηση σου και επειδή Κρίση έχουμε καλά κέρδη.ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ http://adf.ly/?id=817751 και ξεκίνησε

Lazaros Ilia είπε...

Αν θες να βγαλεις λεφτα με μονο 10 λεπτα δουλεια τη μερα, κανε εγγραφη εδω.
http://www.neobux.com/?rh=4C617A61726F7331393935
Πληροφοριες για το τι ακριβως θα κανεις, μπορεις να τις βρεις εδω
http://www.neobux.com/m/a/?rh=4C617A61726F7331393935

PafosPortal είπε...

Ασχολουμαι και εγω βλεποντας διαφημισεις 5λεπτα τη μερα και βγαζω κανα χιλιαρικο το μηνα χωρις κεφαλαιο. Οποιος ενδιαφερεται http://www.pwsnavgaleisleftaonline.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου έχω γραφτεί και εγώ στην stiforp και πάει καλά.

ioanna είπε...

εχω γραφτει στο adf.ly αλλα δεν ξέρω πως να το δημοσιεύσω.....

Ανώνυμος είπε...

Κ εγω! Κ δεν καθηστερουνε ποτε με την πλυρωμη... networkbusiness.stiforpgr.com
Η καλητερη ιντερετ δουλεια μεχρει τωρα που εχω δοκημασει..

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα, σας εστειλα αυτο το μηνυμα για να σας παρουσιασω ενα πολυ ευκολο προγραμμα που μπορεις να βγαλεις αρκετα χρηματα.

Εχω φτιαξει 2 blogs (Ελληνικο και Αγγλικο) με ολες τις πληροφοριες που χρειαζονται.
(Το αγγλικο blog ειναι πιο λεπτομερες.)

Αν σας ενδιαφερει γραφτήτε (Εχει trial 30 ημερων)
Μετα μπορειτε κι εσεις με την σειρα σας να το παρουσιασετε στο blog/σελιδα σας.


Ελληνικο Blog: http://coingenerator-greece.blogspot.gr

Αγγλικο Blog: http://digitalgeneration4money.blogspot.gr

Σας ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια,για ονομα του θεου.
PafosPortal βλεπεις 5 λεπτα διαφημισεις,και βγαζεις ενα χιλιαρικο το μηνα !!!!! Ελεος !!
Να δουλευομαστε μεταξυ μας?
Το μονο σοβαρο σαιτ για αυτη τη δουλεια ειναι το stiforp ,και θελει πολυ δουλεια,και υπομονη.
Και οταν σχολιαζετε,να λετε τα πραγματα οπως ειναι,ξερετε τι εννοω.
Γιατι δεν καθεσαι ενα τεταρτο, να καθαριζεις ενα τριχιλιαρο το μηνα?

Mina Emgoldex είπε...

Υπάρχει τρόπος να έχετε σταθερό εισόδημα καθε 2-3 μήνες.
Εαν σαε ενδιαφέρει μελέτήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο.
http://emgoldex-cyprus.weebly.com/

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μάζι μου mina.emgoldex@gmail.com

θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω.

Ανώνυμος είπε...

Δουλειά και χρήματα με εργασία από το σπίτι,το internet,με όλα τα μέσα και για όλους τώρα στο ... http://www.mlmstories.eu/2014/02/internet.html

χρήματα με δουλειά στο σπίτι είπε...

Ωραίο άρθρο! Εγώ βρήκα αυτό το άρθρο εδώ για λεφτά από κλικ σε διαφημίσεις Μπορείτε να το δείτε να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Ανώνυμος είπε...

ο καλυτερος τροπος για να βγαλετε λεφτα απο το ιντερνετ: http://www.probux.com/?rh=6E696B6F73323538

Ανώνυμος είπε...

ο καλυτερος τροπος για να βγαλετε λεφτα απο το ιντερνετ: http://www.probux.com/?rh=6E696B6F73323538

notis22 είπε...

opoios thelei na bgazei ta tsigara tou k sigkekrimena 30 euro to mina as mpei edw pera k as kanei download to programma.episis xreiazetai na ginei melos apla molis katebasei to programma ena euro thn mera pistwnetai sto logariasmo tou.euxaristwwwwwwwwwwwwwwwww

http://coingeneration.com/auth/new/707646/

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει περίπτωση με 5 λεπτά να βγάζεις 1.000....ήμαρτον!!!όπως λέει κι ο φίλος παραπάνω,δουλευόμαστε μεταξύ μας........

anonymous είπε...

Ενας καλος και ευκολος τροπος για να βγαλετε λεφτα απο το ιντερνετ; http://www.neobux.com/?rh=6E696B6F73323538

My Opportunity Land είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
My Opportunity Land είπε...

Για να μπορέσεις να γίνεις καλύτερος στο να βρίσκεις νέες ιδέες πρέπει να εκτεθείς σε καλές επιχειρηματικές ιδέες. Το Internet είναι γεμάτο με άρθρα και βίντεο που σου δείχνουν το δρόμο.

Δες ΕΔΩ την επιλογή που σου προτείνω να κοιτάξεις με προσοχή
http://paraskevasy.olympicidea.com/info2/

Περισσοτερες πληροφορίες στo blog μου http://opportunitylanders.blogspot.gr

Perez Hall είπε...

Καλή μέρα
Ιδιωτικό δάνειο εμπιστοσύνης, δίνουμε δάνεια χωρίς να ξέρουμε να αισθάνεστε με την αμοιβή, το δάνειό σας θα σας δώσει σε χαμηλό επιτόκιο 0f 1,5%. Το ιδιωτικό δάνειο Trust είναι η καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας. Παρέχουμε μια ποικιλία δανείων. στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα σήμερα {privatetrustloan@yahoo.com}

Collins Mark είπε...

Χρηματοδότηση φυσικών περιουσιακών στοιχείων
Όπου υπάρχει ανάγκη χρηματοδότησης μιας νέας κεφαλαιακής επένδυσης, οι εταιρείες μπορούν να βασίζονται στη σουίτα οικονομικών λύσεων της Alliance Trust Company Leasing Limited για την αποτελεσματική απόκτηση του περιουσιακού στοιχείου.
Μίσθωση
Μίσθωση
Δάνεια Εμπορικής Ιδιοκτησίας
Ναυτιλιακά δάνεια
Χρηματοδότηση προμηθευτών
Τοπικό πρόγραμμα χρηματοδότησης επιχειρήσεων
Σχέδιο χρηματοδότησης διεθνοποίησης
Πώς να εφαρμόσει?
για περισσότερες πληροφορίες πληκτρολογήστε: collinsmark640@gmail.com

Werner Ebner είπε...


Peculiar article, just what I wanted to find. hotmail email sign in

Christopher deo είπε...ΔΑΝΕΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΔΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ, Χρειάζεστε ένα γρήγορο μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο μόλις 3%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, δάνειο σπουδαστών, δάνειο εξυγίανσης χρέους e.t.c. ανεξάρτητα από το πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Είμαστε εγγυημένοι στην παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στους πολυάριθμους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Με τα ευέλικτα πακέτα δανείων μας, τα δάνεια μπορούν να υποστούν επεξεργασία και να μεταφερθούν στον δανειολήπτη στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, επικοινωνήστε με τον ειδικό μας για συμβουλές και οικονομικό σχεδιασμό. Εάν χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Karoliussenfinanciallink@mail.com